طبق لذيذ ومناسب مع جو الصيف...طريقة عمل بودنج النسكافيه

المقادير:300 جرام بسكويت سادة3 معالق كبيرة نسكافيه٬ مذوّبة في نصف كوب ماء350 جرام قشطة2 معلقة كبيرة كاكاوكوب سكر ناعمكوب ونصف كريمة لباني مخفوقةالطريقة:1- اغمسي البسكويت في النسكافيه.2- هاتي طبق ورصي في قاعدته طبقة من البسكويت المطعم بالنسكافيه.3- اخلطي القشطة مع الكاكاو والسكر الناعم كويس لغاية ما الخليط يبقى ناعم أوي، وبعد كده حطي نصف كمية الخليط ده فوق البسكويت اللي في الطبق، وبعد كده

...

0 التعليقات:

إرسال تعليق

الاكثر مشاهدة

التسميات

أرشيف المدونة الإلكترونية

الحقوق محفوظة © 2010 الجمال للمرأة العربية