فتة الكوارع

2حبة كوارع بتلوبصلة مقطعة اربع اجزاء + 3حبة هيلورقتين غار + فلفل اسود وملح2فص ثوم مفرى + ربع كوب خل + نصف كليو رز مصرى2معلقة سمن او زيت*التحضيرتغسل الكوارع وتنظف جيداوتوضع فى القدر مع البصل والهيل وورق الغارمع نصف مقدار القدر من الماءوتترك على النار متوسطة الحرارة حتى النضج جيدا( أنصح باستخدام قدر الضغط لاختصار الوقت)يضاف اليها الملح والفلفل الاسود فى القدريسلق الرز بالطريقة العادية* لعمل

...

0 التعليقات:

إرسال تعليق

الاكثر مشاهدة

التسميات

أرشيف المدونة الإلكترونية

الحقوق محفوظة © 2010 الجمال للمرأة العربية