اكله لذيذه وجديده .....طريقة عمل طاجن الأرز بالقشطة والخضار في الفرن

المقادير:2 كوب أرز2 معلقة زبدة كبيرةكوبين ونصف لبن ساخن1/4 كوب قشطةملح وفلفل1/4 كيلو بسلة وجزرة مقطّعةبصلة صغيرة مفرومةالطريقة:1- اغسلي الأرز بالماء.2- أحضري طاجن فخار وحطّيه على نار هادية، وحطي فيه الزبدة وربع كوب من القشطة، وقلّبيهم، وبعد كده حطي الملح والفلفل والبصلة المفرومة، وبعد كده ضيفي كل كمية الأرز، وضيفي اللبن تدريجياً مع التقليب، وسيبي الخليط لمدة 10 دقايق على نار هادية جداً.3-

...

0 التعليقات:

إرسال تعليق

الاكثر مشاهدة

التسميات

أرشيف المدونة الإلكترونية

الحقوق محفوظة © 2010 الجمال للمرأة العربية